Pages

Wednesday, November 06, 2013

DIY "illustrated" bangle

Προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στα κοσμήματα και αξεσουάρ σου, ψαχουλεύεις από εδώ, ψαχουλεύεις από εκεί, όταν ξαφνικά βρίσκεις ένα ραγισμένο ξύλινο βραχιόλι το οποίο είναι έτοιμο για πέταμα. Εκεί όμως αρχίζει να λειτουργεί το μυαλό σου και κάπως έτσι σου έρχεται η ιδέα με το περιοδικό και την κόλλα -άντε χρησιμοποίησα επιτέλους και εκείνο το γερμανικό Rolling Stone που είχα αγοράσει μόνο για το εξώφυλλο. Τι έκανα λοιπόν;

Πρώτα απ'όλα χρησιμοποίησα ένα περιοδικό (το Rolling Stone που λέγαμε), για την ακρίβεια μερικές σελίδες μόνο και υδατοδιαλυτή κόλλα. Εγώ επέλεξα σελίδες με γράμματα έτσι ώστε το βραχιόλι μου να βγει ασπρόμαυρο. Στην συνέχεια άρχισα να απλώνω την κόλλα με πινέλο σε ένα μικρό μέρος του βραχιολιού, πήρα ένα κομματάκι από το περιοδικό και το έστρωσα προσεκτικά πάνω στην κόλλα. Επανέλαβα το ίδιο για όλο το βραχιόλι, τόσο από την έξω μεριά όσο και για την έξω και το άφησα να στεγνώσει για περίπου 2 ώρες.
Φαινομενικά το βραχιόλι μου θα μπορούσε να είναι έτοιμο, όμως δεν ήμουν αρκετά ευχαριστημένη με
το αποτέλεσμα. Πήρα ξανά την κόλλα, πέρασα ένα χέρι πάνω από το χαρτί και το άφησα να ξαναστεγνώσει για άλλες 2 ώρες. Με αυτόν τον τρόπο το έκανα πιο λαμπερό και πολύ πιο “σταθερό”.
Ζήλεψες και θέλεις κι εσύ ε; Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κι εσύ, άσε που μπορείς να πειραματιστείς και με έεεεεενα κάρο διαφορετικά χαρτιά.

Καλή επιτυχία

Κ.

No comments:

Post a Comment